Prezent na mikołajki
Znajdź idealny prezent na Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Babci lub Dzień Dziadka. Upominki dla rodziny na urodziny, imieniny, jubileusze i rocznice.
- abraham82
Prezent na mikołajki
Bardzo kocham moich rodziców i wiem, że zaczęli oboje mieć problemy ze wzrokiem. Pomyślałem, że z okazji mikołajek zabiorę ich do Ośrodka Korekcji Wroku na Próchnika i komputerowo dobierzemy im oprawki do okularów. Chciałbym, żeby czuli się dobrze i atrakcyjnie, aby byli ze mną jak najdłużej. A wy jaki prezent przygotowaliście dla swoich rodziców na mikołajki?
Re: Prezent na mikołajki
Post autor: wodna12 »
Ja ostatnio tacie kupiłam nożyczki wędkarskie. Zaczął robić własne muchy i łowić ryby. W związku z tym uważam, że był to prezent pod rozwój jego hobby
Post autor: Alcia »
Znalezienie idealnego prezentu to czasem wyzwanie, ale bon na masaż z https://masazebalijskietajskie.pl/ to zawsze strzał w dziesiątkę! Gorąco polecam! to świetne miejsce
Post autor: Gość »
No ja to na prezent dla mojej córki chcę jej kask do jazdy konnej kupić bo jeździ i to jej pasja. Wiem że miała wybrany jakiś konkretny ale nie wiem który to był, będę losować.
Wróć do „Prezenty dla rodziców i dziadków”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Prezenty dla rodziców i dziadków
- ↳ Prezenty dla dziecka – urodziny, chrzciny, komunie
- ↳ Prezenty na święta
- ↳ Prezenty dla kobiet
- ↳ Prezenty dla mężczyzn
- ↳ Prezenty na ślub i wieczór panieński/kawalerski
- ↳ Luksusowe prezenty
- ↳ Prezenty na urodziny
- ↳ Oryginalne pomysły na prezent dla każdego