Prezent dla siostry
Najlepszy prezent dla niej – prezenty na Dzień Kobiet, Walentynki, urodziny i rocznice ślubu. Sprawdź pomysły na prezent dla dziewczyny, żony, mamy i przyjaciółki!
- Kwiatosław1986
Prezent dla siostry
Post autor: Kwiatosław1986 »
Czy waszych zdaniem książka o medycynie naturalnej to dobry pomysł na prezent na imieniny? Moja siostra jest weganką i bardzo dba o zdrowe odżywianie swojej całej rodziny. Uważam, że ta książka dodatkowo mogłaby uzupełnić jej wiedzę w zakresie naturalnych metod leczenia.
Re: Prezent dla siostry
Post autor: Irmina »
Myślę, że to dobry pomysł na prezent. Ja z kolei na gwiazdkę dla siostry i przyjaciółki mam po takim cudnym zestawie - balsam do ciała o aromacie paczuli i wanilii plus jedwabna maska na oczy, która reguluje dobowy rytm wydzielania melatoniny, dzięki niej łatwiej o głęboki, regenerujący sen. Sama mam ten zestaw, kupiony online tu: https://bilquis.love/shop/zestaw-wieczo ... z-wanilia/ i super jest, od dawna nie spałam tak dobrze, maska spełnia swoja rolę a balsam bosko pachnie!
Post autor: alisiaa »
A może tak warto pod uwagę wziąć również hobby siostry? Przykładowo moja bardzo lubi czytać książki, dlatego chcę teraz sprawdzić oferty na centkiewicz książki na woblink.com - bo to jej ulubiony autor. Także chcę zakupić dla niej pozycję, którą jeszcze nie ma.
Post autor: luna88 »
A ja przykładowo mojej siostrze planuję kupić walizki na kółkach , ponieważ często podróżuje to tu, to tam - więc coś takiego na pewno się przyda. Znalazłam już wstępnie ładne walizki w sklepie Solier - także tam dokonam zakupu.
Post autor: Pelka »
Super miejsce, gdzie można zorganizować masaż jako prezent! Polecam zajrzeć na https://masazebalijskietajskie.pl/ - mają tam wysoko wykwalifikowany personel
Post autor: Gość »
Jako że moja siostra jeździ konno to ja jej chcę siodło używane zamówić bo wiem że mówiła o tym że planuje taki zakup. Będzie miała miłą niespodziankę dzięki temu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Prezenty dla rodziców i dziadków
- ↳ Prezenty dla dziecka – urodziny, chrzciny, komunie
- ↳ Prezenty na święta
- ↳ Prezenty dla kobiet
- ↳ Prezenty dla mężczyzn
- ↳ Prezenty na ślub i wieczór panieński/kawalerski
- ↳ Luksusowe prezenty
- ↳ Prezenty na urodziny
- ↳ Oryginalne pomysły na prezent dla każdego
- ↳ Sklepy z prezentami