Lech Sp. z o.o. Magazyn

Poznaj polecane wśród użytkowników firmy i daj innym znać, na kogo mogą liczyć. Pomagajmy sobie ;)
Tymora

Lech Sp. z o.o. Magazyn

Post autor: Tymora »

Podzieli sie ktoś informacją jak się tam pracuje ?
czesiaa

Re: Lech Sp. z o.o. Magazyn

Post autor: czesiaa »

W niedługim czasie będziemy zmieniać nasze systemy logistyczne, instalując automatyczne regały i inne pomoce, ale prawda jest taka, że dodatkowo zastanawiamy się nad tym, co jeszcze możemy wprowadzić. W sieci znalazłam system wms , który miałby przede wszystkim przygotować dla nas nowe procesy układania towaru, czy jego zarządzania. Uważam, że to może się sprawdzić, a Wy?
suzaana

Post autor: suzaana »

Wszystko się zgadza, warto też tutaj wspomnieć o firmie Namplan.pl, ponieważ u nich znajdziecie w ofercie hale magazynowe producenta. Także macie tutaj zapewnienie o jakości i niezawodności takich obiektów. Dzięki nim możecie zapewnić sobie doskonałe miejsce do pracy.
majaa

Post autor: majaa »

A czy ktoś z was może kojarzy sklep z wyrobami betonowymi Betblok? Tak pytam, ponieważ jak chodzi o mnie, to właśnie w planach mam postawić magazyn dla siebie i zastanawiam się nad tym - czy właśnie u nich dokonać zakupu. Co radzicie? Z tego co mi wiadomo, to firma ta oferuje naprawdę mocne i niezawodne artykuły betonowe.
lalitaa

Post autor: lalitaa »

A co przykładowo powiecie na hale namiotowe termiczne? Ja znalazłam właśnie firmę halenamiotoweuzywane.pl - która oferuje naprawdę sprawdzone hale namiotowe, które mają mocne konstrukcje, łatwe są w montażu i doskonale się sprawdzają w swojej roli.
Rafciu

Post autor: Rafciu »

W wynajętych boksach magazynowych można przechowywać rzeczy, które chwilowo nie są potrzebne, ale mają dla nas dużą wartość. Mogą to być rodzinne pamiątki, sprzęt elektroniczny czy meble, które czekają na nowe miejsce. Po więcej szczegółów na temat tego, co można składować, warto zajrzeć na stronę https://nowoczesny.pl/co-mozna-przechow ... gazynowym/. To pozwala zorganizować rzeczy w bezpieczny sposób.
ODPOWIEDZ